Riječ ravnatelja

Poštovani posjetitelji,

dobro došli na mrežno sjedište I. osnovne škole Čakovec. Zadovoljstvo mi je predstavljati jednu od najuspješnijih i najsuvremenijih škola koja je uz to ponosna na svoju stoljetnu tradiciju odgoja i obrazovanja.

Oduvijek nam je svrha stvarati najpovoljnije okružje za rad, koliko naših djelatnika, toliko i naših učenika kako bismo uz obostrano zadovoljstvo u svijet poslali učenika koji će biti spreman prilagoditi se brzim promjenama u današnjem društvu i pomoći u njegovom napretku.

U našoj se školi posebno cijeni marljivost, inovativnost i kreativnost pa ponosno mogu reći da smo škola okrenuta k budućnosti. Slijedimo suvremene metode i strategije poučavanja, a usavršavanjima radimo na vlastitima. Brinemo se za svakog učenika i pristupamo mu na način da razvije sve svoje potencijale. Učenicima omogućavamo niz izvannastavnih aktivnosti i sudjelovanje u mnogim projektima, a o tome da uspješno obavljamo svoj posao svjedoče i rezultati naših učenika na državnim i međunarodnim natjecanjima te velik broj nagrađenih učitelja. U školi provodimo inkluzivno obrazovanje učenika s teškoćama te potičemo svoju zajednicu na razvoj tolerancije, razumijevanja i brige za druge. I samo ime škole „Prva“ potiče nas da i dalje budemo prvi i uspješni u ostvarivanju svojih ciljeva i kreiranju okružja u kojem se radi i napreduje s osmjehom na licu.

0
Godine postojanja
0
Učenika
0
Djelatnika
0
Lokacije