Rasplesano Valentinovo

Dan zaljubljenih, Valentinovo, i ove smo školske godine proslavili glazbom i plesom, programom naziva Rasplesano Valentinovo. Sad već tradicionalno, učenici predmetne nastave natjecali su se u standardnim i latinoameričkim plesovima, a na kraju programa svi učenici mogli su sudjelovati u plesu srca koji je slobodnog plesnog stila. 

Članovi žirija bili su ravnatelj Siniša Stričak, učiteljica glazbene kulture Bojana Terzo te učiteljica matematike (a u slobodno vrijeme plesačica) Sanja Murk. 

Osim slatkih nagrada, pobjednici su osvojili cjelodnevnu ulaznicu za Gradske bazene Čakovec.

5. razredi otplesali su engleski valcer, a kao najbolji među svim natjecateljima istaknuli se se Matej Branilović i Naomi Cimerman osvojivši prvo mjesto, zatim Jakov Bakač te Mia Nedeljko s osvojenim drugim mjestom i Zoran Drakulić te Marija Režek na trećem mjestu. 

U kategoriji bečkog valcera za koji su se pripremali učenici 6.razreda, prvo mjesto su osvojili Niko Belović i Sana Cimerman, na drugom mjestu su bili Luka Janušić te Ema Radek, a treće mjesto zauzeli su Eugen Janković i Ena Martinjak. 

7.razredi nastupili su otplesavši latinoamerički ples cha cha cha. Glavnu nagradu odnijeli su Jura Ovčar i Ida Horvat, zatim su Martin Blešć i Nives Dodlek osvojili drugu nagradu, a treće mjesto pripalo je Maxu Vargi i Nevi Novak. 

Posljednji su nastupili učenici 8.razreda pokazavši uvježbane plesne pokrete disco foxa. Presudile su sitnice u koracima i koreografiji. Pobjedu su odnijeli Dorian Gombar i Kaja Colarić, dok su drugo mjesto zauzeli Lana Milićević i Sebastian Kodba, a Jan Karlo Zanjko i Lorena Turk su osvojili treće mjesto. 

Najsretniji plesni par koji je na plesnom podiju ostao do samog kraja na plesu srcu bile su Rahela Dukić i Lana Milićević. 

Program su vodili Vita Jezernik i Lukas Murk. 

Čestitamo pobjednicima, ali i svim plesačima i plesačicama!