OBAVIJEST ZA RODITELJE PRVAŠIĆA U ŠKOLSKOJ GODINI 2024./2025.

Poštovani roditelji,

drago nam je što će Vaše dijete postati učenikom naše škole i radujemo se suradnji tijekom njegovog odgoja i obrazovanja.

Svi školski obveznici dužni su pristupiti utvrđivanju psihofizičkog stanja u školi (procjena spremnosti) te pregledu liječnice školske medicine u školskoj ambulanti. 

Pregledi radi procjene spremnosti za školu obavljaju se u školi u uredu pedagoginje/defektologinje  te u ambulanti nadležne školske liječnice dr. Martine Majhen Prijol (Zavod za javno zdravstvo, zgrada broj 4, prvi kat desno).

Procjene spremnosti u školi za učenike I. OŠ Čakovec počinju 14. ožujka i traju do 10. travnja 2024. godine te roditelji biraju raspoložive termine isključivo u tom vremenskom razdoblju.

Roditelji učenika područne škole Novo Selo Rok biraju raspoložive termine 15. i 16. travnja, a roditelji područne škole Krištanovec biraju raspoložive termine 17. travnja. Procjene spremnosti za učenike područnih škola se odvijaju u prostorijama područnih škola.

Termine za procjenu spremnosti u školi možete rezervirati putem linka  https://tenre.net/osck1/  koji će biti aktivan od 08. ožujka do 13. ožujka 2024. godine u 12.00 sati. Nakon navedenog roka neće biti moguća online rezervacija.

Sve upite vezane uz termine za procjenu spremnosti u školi ili poteškoće vezane uz e-upise možete poslati na email adresu: upisi@os-prva-ck.skole.hr

Link za rezervaciju termina pregleda kod liječnice školske medicine te sve potrebne informacije bit će objavljene na web stranici naše škole u travnju.

Ukoliko dijete ne može pristupiti procjeni spremnosti u rezerviranom terminu, molimo roditelje da obavezno na navedenu email adresu obavijeste školu na vrijeme i dogovore novi termin pregleda. 

Roditelji koji nemaju vjerodajnice za ulazak u portal  e-građani mogu doći u školu u utorak 12. ožujka 2024. godine od 11.00 do 18.00 sati u ured pedagoginje/defektologinje kako bismo zajedno izvršili prijavu za upis djeteta.

Stručne suradnice I. OŠ Čakovec